РДК закликає росіян до війни проти путіна, громадянську війну не зупинити: “У нас з’явився шанс”

РДК закликає росіян до війни проти путіна, громадянську війну не зупинити: “У нас з’явився шанс”

Командир РДК виступив із відеозверненням до росіян, яким потрібно діяти вже зараз

Стало відомо, що на останні події, що відбуваються в РФ, відреагували навіть бійці РДК, записавши відповідний відеозвернення.

Вони заявляють, що “новий смутний час” вже настав, і хоча цар окупантів вчепився за владу мертвою хваткою, охоче йти проти власного народу, росіяни мають можливість усе змінити.

Там додають, що російський президент уже неодноразово доводив, що готовий вбивати будь-кого, хто піде проти нього. Про це свідчать і останні події – вибухи у Ростові та Воронежі, де під обстріл потрапили звичайні громадяни.

За інформацією командира РДК, самого російського менеджера кілька годин тому було евакуйовано на Валдай, хоча його прес-секретар Пєсков усе спростовує. Разом із ним залишають столицю та болотяна “еліта”, на своїх бізнес-джетах.

“Фронт починає руйнуватися – деморалізовані та позбавлені управління солдати армії РФ просто залишають свої позиції. У районі Бахмута та на Запорізькому напрямку бійці ЗСУ просуваються, не зустрічаючи опору. Я закликаю всіх прихильників РДК до активних дій! нас з’явився унікальний шанс визначити свою долю та долю нашої Батьківщини!”, – заявляє він.

Читайте також  Лукашенко "зник": від початку травня президента майже не бачили – ЗМІ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело