росія готує теракт на ЗАЕС: Зеленський звернувся до всього світу із терміновою заявою

росія готує теракт на ЗАЕС: Зеленський звернувся до всього світу із терміновою заявою

Голова держави оприлюднив важливі дані розвідки
Окупанти готуються до теракту на Запорізькій АЕС


Президент Володимир Зеленський виступив з екстреною заявою до миру. Він заявив, що російські окупанти готуються підірвати Запорізьку атомну станцію, наслідки чого стануть страшною катастрофою не лише для України. Звернення глава держави опублікував у своєму телеграмі.

“Щойно була доповідь нашої розвідки та Служби безпеки України. Розвідка отримала інформацію, що росія розглядає сценарій терористичного акту на Запорізькій атомній станції – терористичний акт із викидом радіації. Вони всі підготували для цього”, – йдеться у заяві президента.

Зеленський нагадав усім країнами світу, що радіація не знає державних кордонів і те, по кому вона вдарить, визначається лише напрямом вітру.

“Ми передаємо всю наявну інформацію нашим партнерам – кожному у світі. Всі підтвердження. Європа, Америка, Китай, Бразилія, Індія, арабський світ, Африка – всі країни, абсолютно всі повинні це знати. Міжнародні організації. Усі. Жодних терактів на атомних станціях. ніколи, ніде не має бути. Цього разу не має бути як із Каховкою: світ попереджений, отже світ може і має діяти”, – наголосив він.

Президент нагадав, що росія використовує Запорізьку атомну станцію у своїх агресивних діях. Вона контролює станцію, використовуючи її для обстрілу сусідніх міст, а також тримає там зброю та військових.

Читайте також  ЗСУ завдадуть по РФ потужних ударів, у тому числі по Москві - таролог

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело