“Принесе багато лиха…”: тарологиня Єфремова назвала дату, коли весь світ накриє хвиля страждань

“Принесе багато лиха…”: тарологиня Єфремова назвала дату, коли весь світ накриє хвиля страждань

Тарологиня зізналася, що йдеться не про 2023 рік – українцям необхідно готуватися заздалегідь.

Буквально десятки астролог та екстрасенсів постійно “мусують” питання – коли ж закінчиться війна Росії проти України. На жаль, так влаштований світ, що ніхто не може точно сказати про певну дату на календарі.

Проте відома майстерка карт Таро Ганна Єфремова вирішила зробити розклад і побачити переломний момент у бойових діях. Цього разу йдеться далеко не про 2023 рік.

Про це стало відомо завдяки новому відео Анни Єфремової у мережі YouTube.

За словами тарологіні, українцям важливо бути готовими до кількох важливих періодів, один із яких розпочнеться вже під кінець червня поточного року.

Єфремова заявляє, що у майбутньому масштабне горе чекає на весь світ, а не лише на Україну. Перший важливий період, згідно з її прогнозом, розпочнеться 30 червня та триватиме до 17 серпня 2023 року, другий – 16 листопада – 28 грудня.

У цей час, каже тарологиня, можливі природні катаклізми та активізація руху народних мас — евакуація та міграція. Серйозні зміни під час війни, а також у сферах політики та охорони здоров’я, додає Єфремова, можуть відбутися з 4 жовтня цього року.

“Вкрай переломним буде 2025 рік як у війні між Україною та росією, так і у світі, і в новій тенденції перелому світу. 2025 рік принесе багато лиха світу, і у нас з вами вибору немає”, – заявила Єфремова.

Читайте також  У Хорватії є унікальний острів у формі відбитка пальця (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело