В Україну йде спека: синоптик розповіла, де буде по-літньому гаряче…

В Україну йде спека: синоптик розповіла, де буде по-літньому гаряче

У низці регіонів очікується до +27 градусів вже завтра, 7 червня.

7-го червня подекуди в Україні температура повітря прогріється до +27 градусів. Найспекотніше буде у Херсонській області, на півдні Одещини та в західній частині Криму, на Черкащині, Чернігівщині та Київщині – там вдень синоптик Наталка Діденко прогнозує +25…+27 градусів.

Як розповіла погодний експерт у своєму Facebook, найбільш прохолодно буде на заході країни, там максимальну позначку на термометрі можна буде побачити на рівні +23 градусів.

Дощі з грозами пройдуть у середу на заході України. На півночі та у Вінницькій області можливі місцями опади. На решті території – сухо.

“У Києві 7-го червня вдень пройдуть локальні дощі, подекуди з грозами. Температура повітря буде високою, максимально +25…+27 градусів”, – прогнозує Діденко.

Синоптик додала, що вихідними Україну проходитимуть атмосферні фронти, тож дощів побільшає.

Коли в Україні похолоднішає

Раніше синоптик Наталка Діденко прогнозувала, що найближчими днями в Україні буде тепла погода, подекуди температура сягатиме +27 градусів. Та вже незабаром дощів побільшає, нашу країну накриє похолодання. “Побільшає дощів вихідними, 10-11 червня, і, відповідно, трохи похолоднішає”, – каже вона.

Читайте також  Увірветься +31: у які регіони повертається літо, а де будуть грози

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело