Сміливий прогноз астролога: ЗСУ на порозі великого прориву

Сміливий прогноз астролога: ЗСУ на порозі великого прориву

На думку відомого астролога Влада Росса, у червні Збройні сили України (ЗСУ) можуть пережити значний прорив на фронті. Росс припускає, що протягом цього місяця може бути розпочато грандіозний контрнаступ, який призведе до масштабної відсічі окупантів, повідомляє Главред.

Росс підкреслює, що найбільш сприятлива ситуація для ЗСУ складеться перед повним місяцем 4 червня. Він радить саме в цей час розпочати дії, спрямовані на звільнення українських територій з-під контролю ворога.

«У ніч на 1 червня, коли повний місяць буде в королівському 7-му градусі Лева, українська армія опиниться в найбільш вигідному становищі, щоб почати повномасштабний прорив на фронті, ефективно відбиваючи ворожі сили», — впевнено заявив Росс.

Він також пропонує українському генералітету розробити стратегію і визначити напрямки наступу ЗСУ до 4 червня.

Варто зазначити, що Влад Росс раніше вже ділився своїми міркуваннями щодо літніх подій в Україні, в тому числі щодо розвитку подій на фронті, можливого повернення Криму та завершення активних бойових дій. За його прогнозами, існує реальна можливість повернення Криму вже цього року, коли активна фаза конфлікту наближається до завершення. Крім того, Росс припускає, що у 2023 році може піти з життя Володимир Путін.

Читайте також  Настав вирішальний момент: названо три сценарії закінчення війни в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело