Астролог назвала головні події на фронті в квітні: “Біологічна або хімічна зброя”

Астролог назвала головні події на фронті в квітні: “Біологічна або хімічна зброя”

Яна Тимощук каже, що вже в найближчий місяць можуть відбутися події, які будуть нести вирішальне значення.

Астролог Яна Тимощук в інтерв’ю УНІАН розповіла про те, до яких подій на фронті варто готуватися в квітні цього року. Експерт-езотерик стверджує, що з боку загарбників можливі провокації і застосування біологічної або хімічної зброї. Росіяни нібито занадто озлоблені через те, що в Україні почалася активна фаза боротьби з московським патріархатом.

“У квітні ми побачимо нетрадиційне ведення війни. Можуть бути провокації, пов’язані з водосховищами. Наприклад, 4 квітня був прорив дамби в Донецькій області, але все це запускається за допомогою того, що стався релігійний розкол в суспільстві. На жаль, надалі можуть бути провокації навіть з боку ось цих релігійних діячів і людей, які знаходяться в опорі. Небезпека є і для АЕС. Росія може застосувати біологічну або хімічну зброю”, – прокоментувала Тимощук.

У другій частині квітня або в травні може статися подія, яка буде нести вирішальне значення. Можливо, це буде крок до завершення війни:

“У квітні-травні буде стояти вибір перед управителями різних країн. Їм доведеться визначатися за кого вони і чиї вони союзники. Може бути така риторика, тому що буде незрозуміло, як ми будемо діяти далі – ми будемо цю війну завершувати або будемо її продовжувати, чи буде якийсь договір або ми йдемо в стан довготривалої війни. До червня будуть “американські гірки”, коливання, нестабільність. А потім все стане на свої місця”.

Читайте також  Ракети Путіна знайшли нову мішень в Україні: які наслідки матимуть удари по газовій інфраструктурі...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело