“Березень буде “гарячим”: відомий астролог назвав термін завершення війни

“Березень буде “гарячим”: астролог назвав термін завершення війни

Звільнення Криму відбудеться швидше, а от питання окупованих територій Донбасу затягнеться на роки.

Найгарячіша фаза війни завершиться у травні 2023 року. Проте частину територій Україні вдасться звільнити раніше, а частина залишатиметься окупованою ще упродовж років.

Питання так званих “ДНР” та “ЛНР” може затягнутися на 4-6 років, а от Крим вдасться деокупувати набагато швидше. Такий прогноз зробив астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян, повідомляє ТСН.ua.

“Війна має закінчитися в середині або наприкінці травня поточного року. Але мається на увазі найгарячіша її фаза. Питання стосовно так званих “ДНР” та “ЛНР” можуть стояти ще довго – до 4-6 років. Йдеться не про певні воєнні ескалації, а, швидше за все, про особливий статус. З Кримом питання вирішиться швидше – вже в цьому році”, – прогнозує астролог.

Також він розповів, чого чекати у березні. За його словами, перший місяць весни цього року буде “гарячим”, проте не “гарячішим”, ніж був лютий.

“99%, що нового наступу не буде”, – зазначає астролог.

Щодо небезпеки нових ракетних ударів з боку російських окупантів, то в цьому питанні буде “світло в кінці тунелю”, каже Бадіян. Згідно з його прогнозом, будуть “прильоти”, але вони не завдадуть сильної шкоди нашій енергетиці.

Читайте також  Арестович: "Якщо РФ вдарить по Києву, ми відповімо. Гірше буде тим, хто почав"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело