Людям краще перечекати в іншому місці: екстрасенс розповіла, де навесні будуть найгарячіші бойові точки в Україні

Людям краще перечекати в іншому місці: екстрасенс розповіла, де навесні будуть найгарячіші бойові точки в Україні

Українцям розповіли, де буде найскладніша ситуація у найближчому місяці

Відомий екстрасенс, таролог та медіум назвав напрямки на українському фронті, де буде найнебезпечніше. Так, це означає те, що українцям доведеться залишити свої будинки та перечекати бойові дії десь в іншому місці.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «УНІАН»

Медіум Ганна Атаманова розкинула свої карти таро та розповіла, якою ж буде ситуація на українському фронті цього року. За її словами, росіяни хочуть обстріляти якнайбільше українських територій, проте їхнім планам здійснитися не судилося.

«Більше йде нагнітання ситуації, страх, але планують. Обстрілів на повну міру так, як вони хочуть, не буде, у них не вийде», – розповіла екстрасенс.

Крім цього, вона попередила про те, що на Херсонщину чекають найважчі часи, оскільки окупанти продовжуватимуть масовані обстріли.

«Там буде дуже “спекотно”. Буде багато смертей. До речі, Херсонською областю будуть непогані новини. Десь, можливо, ми зможемо скористатися якоюсь сильною зброєю. З нашого боку буде обстріл, але повністю звільнити не вдасться. Окупантам ми там покажемо…», – заявила Ганна Атаманова.

Екстрасенс не забула згадати і Луганську з Донецькими областями, бо там відбувається справжнє пекло. За її словами, складна ситуація в цих областях буде і надалі, оскільки окупанти готові йти абсолютно на все, щоб досягти цілей, поставлених російським тираном Путіним.

Читайте також  Мільйонам росіян заморозили виїзд за кордон

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело