Автобус, який їхав з Буковелю, потрапив у ДТП – троє людей загинуло(доповнено)

Автобус, який їхав з Буковелю, потрапив у ДТП – троє людей загинуло

Аварія сталася вчора, 19 лютого. Автобус рухався у Тернопіль. Троє людей загинули та ще троє з травмами потрапили до шпитальні.

Інформатор ділиться деталями, посилаючись на ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

19 лютого о 22:26 рятувальники довідались, що на автодорозі Н-18 в межах с. Стара Брикуля Микулинецької ТГ Тернопільського району на узбіччя перекинувся автобус “Neoplan”. Він здійснював нерегулярні перевезення з Буковелю до Тернополя.

На момент дорожньо-транспортної пригоди в автобусі перебували 39 людей, зокрема 1 дитина. Внаслідок ДТП 3 особи загинуло та 3 травмовано. Потерпілих доставили до Теребовлянської міської лікарні.

До ліквідації наслідків надзвичайної події було залучено 20 рятувальників.

Співробітники ДСНС врятували пасажирку, яку деблокували з-під автобуса. Також рятувальники вжили заходів, аби не допустити пожежі.

Обставини виникнення ДТП встановлюються.

Загинули, за попередніми даними, троє хлопців. Всім по 20-22 років, двоє місцевих, ще один з Калуша Івано-Франківської області, повідомили поліцейські.

Як стало нам відомо, в автобусі їхали з короткого відпочинку представники однієї компанії.

Ми розшукали тернопільського студента, який був в момент ДТП в автобусі. Хлопець сидів біля вікна з правого боку — саме на цей бік перекинувся автобус. Окрім шоку, на щастя, не отримав травм. Поруч з ним сидів товариш з Підволочиська – у нього поранення руки. Загинули хлопці, які сиділи попереду і позаду них, двоє з них від удару вилетіли з автобуса.

Одним із загиблих є Олег, він з Підволочиська, проживав разом з бабусею. Мама працює за кордоном.

Співробітники пригадують, як напередодні ДТП Олег планувався спуститись з гори і видав: «Буду сумувати за вами»… Тоді ніхто й не міг подумати, що ті слова стануть пророчими…

Читайте також  В Одесі п’яний чоловік спричинив ДТП внаслідок якої помер його 5-річний син

Ми також встановлюємо інших двох загиблих. Більше інформації згодом.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело