Буде період великої напруженості, а згодом повна перемога України: астролог назвав дати

Буде період великої напруженості, а згодом повна перемога України: астролог назвав дати

Період Венери у карті України, який приніс війну, приніс і популярність країни, даючи можливість країні перейти до здобутків. Попри трагічні події, Україна стане сильною. Війна закінчиться повною перемогою України та поверненням усіх територій.

Про це розповів ведичний астролог Дмитро Вартанян.

За його словами, з лютого до травня буде період дуже великої напруженості.

“Будуть великі, серйозні битви, які пов’язані з втратами. Уже з червня до жовтя буде часткове затишшя. За найоптимістичнішими прогнозами, починаючи з літа, цілком можливий розвиток промисловості та економіки. Не ривок, але відновлення та набір обертів. Почнеться відновлення зруйнованих міст”, – сказав астролог.

Починаючи з кінця жовтня до грудня – можливі поновлення активних військових дій, але з величезною перевагою на боці України, які закінчаться перемогою.

“Остаточна переможна точка у війні буде навесні 2024 року. Там радикально змінюються періоди – період Венери закінчується та починається період Сонця для України”, – додав Вартанян.

За його словами, під датою завершення війни мається на увазі повна перемога України у протистоянні та повернення всіх українських територій.

“Таке повне закінчення буде не раніше травня 2024 року, але це буде закінчення війни у глобальному розумінні. Тобто навіть із перебудовою світопорядку та новими спілками, на чолі яких стоятиме Україна”, – резюмував астролог.

Читайте також  Залужний: "Перемога України – переведення подиху перед наступною війною з РФ"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело