“Скористатися максимально”: відомий астролог назвав важливу для України дату і вказав терміни наступу росії

Цими лютневими днями в українському медіапросторі ходить багато різної інформації про новий “наступ” російських загарбників на територію України. Які з них якісні прогнози експертів, а які порожні слова дилетантів, поки неясно.

Проте відомий український астролог Дмитро Уранус упевнений, що окупанти вже розпочали свій наступ. Вороги активізувалися лінією фронту – дані процеси будуть від початку березня до його середини. Також астролог вважає, що вторгнення з боку Білорусі не буде.

Про це стало відомо завдяки публікації Дмитра Урануса у мережі Facebook.

“Усі розрахунки з астрокартографії вказують на те, що основні бойові дії посилюватимуться у Луганській та Донецькій областях. У першу половину березня 2023 року є реальна загроза для Краматорська та Слов’янська. Наступи будуть у напрямку до цих міст, але ворог їх не візьме”, – зазначив він.

За словами астролога, у карті незалежності України Сонце у своєму прогресивному та дирекційному русі зараз утворює гармонійний аспект із Сатурном. Це дає країні захист від смерті, а отже, перемогти її у війні неможливо.

Дмитро Уранус особливо наголосив, що російському диктатору путіну не вдасться змінити долю України.

“У світовому закуліссі трапилося щось дуже добре, західні країни більше не бояться російського диктатора і прийняли остаточне рішення допомогти Україні перемогти в цій війні. Думаю, так і проявився цей гармонійний аспект. І поки він діє ( до лютого наступного року) Україні слід максимально скористатися його захисною силою”, – підсумував астролог.

 

Читайте також  Путіну донесли, що продовження війни загрожує втратою уже захоплених територій: у Кремлі шукають вихід

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело