Спершу небезпечний період, а потім відновлення територій: астролог назвав ключові місяці 2023 року для України

Спершу небезпечний період, а потім відновлення територій: астролог назвав ключові місяці 2023 року для України

Для України вкрай небезпечний період – з лютого, а з квітня настане переломний час. Як прогнозують багато аналітиків та українських джерел, Росія може спробувати здійснити новий наступ на Україну до річниці повномасштабного вторгнення (24 лютого).

Засновник Ведичної Академії Шрінаджі, астролог Алакх Ніранжан на каналі People Life. Україна дав прогноз, як розвиватиметься війна в Україні в 2023 році.

“Для України вкрай небезпечний період із лютого, з квітня – переломний період. До середини року – знову напружена ситуація, але вже до листопада – відновлення всіх територій. Комбінація планет обіцяє нову трагедію у лютому, але зробить Україну переможцем та лідером. Україна зможе виявити мудрість на шляху до безперечної перемоги. З квітня 2023 року для України настає новий рівень”, – наголосив він.

За словами астролога, на театрі військових дій будуть, безперечно, перемоги, але будуть й великі втрати. З лютого до травня – це період стрімких змін.

“Так, буде багато смертей, але відкривається друге дихання України та усвідомлення незворотності перемоги. Найважчий період – із середини лютого до середини квітня. А далі буде наближення України до перемоги”, – прогнозує він.

Алакх Ніранжан додав, що у травні очікується проміжна перемога та початок переговорів на умовах України. Також можна очікувати на вступ України до якогось нового несподіваного союзу.

“Водночас період весняних затемнень дуже сприятливий для України. Але страждання та смерті людей по карті планет для України триватимуть до серпня. А після цього буде вихід країни з трагедії. Період червня-листопад – це час подолання опору. Йдеться як про відновлення інфраструктури, так і, можливо, про якісь труднощі та спалахи конфліктів”, – сказав астролог.

Читайте також  Ймовірний теракт на ЗАЕС: як звучить сирена ядерної загрози в Україні

Кардинальний переломний період на користь України, на його думку, – серпень, а з листопада – починається період вкладень.

“Тут можна очікувати, що до України повернуться ті території, які не будуть відвойовані до травня. Більше того, це момент, коли можуть і додати нові території. І тут дуже цікавий момент, адже йдеться про ті території, які не входили до складу України у межах 1991 року”, – пояснив Алакх Ніранжан.

Крім того, з листопада буде новий договір про безпеку на умовах України, також наша країна стане ініціатором абсолютного переформатування ООН та нової форми міжнародної безпеки. До листопада 2023 року перемога України буде абсолютно очевидною.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело