Наступ з Білорусі та ракетні атаки: військовий експерт розповів, що Росія готуватиме для «подарунку» у річницю війни

Наступ з Білорусі та ракетні атаки: військовий експерт розповів, що Росія готуватиме для «подарунку» у річницю війни

Політичний аналітик Олександр Кочетков розповів, що учудить Росія до роковин повномасштабної війни, чи наступ буде з території Білорусі, коли закінчиться війна, і чому звільнення Криму може затягтися на 25 років.

Якщо в Росії залишаться технологічні можливості, то поблизу цієї дати буде один із наймасовіших ударів по Україні ракетами та безпілотниками. Це навіть не обговорюється.

Чи то до 24 лютого, чи то після – це залежатиме від мільйона факторів, які зараз передбачити не можна – Росія спробує піти у масштабний наступ.

Цілком очевидно, що серед іншого буде імітація наступу з боку Білорусі. Там буде сформовано ударний кулак – близько 20 тисяч військовослужбовців, із яких буде 5-10 тисяч білорусів-контрактників.

Білоруси вважають, що вони здатні зайти до України та повернутися додому з грошима. Зайти вони можуть, але недалеко, та й додому вони навряд чи повернуться, і точно не з грошима. Це будуть картопляні драники з м’ясним фаршем на природі. Тому що на наступи з боку Білорусі в Україні чекають дуже предметно, це вже не та ситуація, що рік тому.

На м’ясокомбінатах є конвеєр – до промислової м’ясорубки рухається смуга транспортера, і повз цю м’ясорубку ніяк не пройти, тобто живе чи не живе, все в м’ясорубку. З Білорусі до Києва веде кілька доріг – вони схожі на цей конвеєр м’ясокомбінату. Дуже не рекомендую.

Втім, стовідсотково буде спроба настанням Білорусі відвернути наші сили.

Крім того, абсолютно точно буде спроба настання та захоплення Донецької та Луганської областей, а також повернення Херсона та просування у бік Запоріжжя. Росіяни сподіваються захопити Запоріжжя, бо без нього виходить марення: РФ приєднала до себе Запорізьку область, а її центр контролюється Україною, що надто навіть для Росії, ірраціональної та абсурдної країни. Ось вони й намагатимуться захопити Запоріжжя, щоби можна було якось пояснити ці ідіотські зміни, внесені до конституції.

Читайте також  А чого ж ви так тішитеся?! 3 дня на день вас чекає сnравжнє nеклo… Відомий рсоійський блогер звернувся до росіян.

Всі ці плани є цілком очевидними, причому настільки, що я про це спокійно можу говорити в ефірі. Відповідно, про це чудово знають у Генштабі та об’єднаному командуванні – і натовському, і штатівському, і європейському. Усі до цього готуються та опрацьовують операції.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело