“Почнеться жорсткий наступ”: астролог назвала переломний місяць війни і втечі росіян з України

За словами астролога, вже в березні ЗСУ можуть почати жорсткий наступ на фронті.

Війна в Україні триває і ЗСУ тримають найсильнішу оборону. Як зазначає астролог Еріка Роялс, ЗСУ вже зовсім скоро перейдуть у жорстко наступальний бій.

“12 січня Марс розгортається в прямий рух і дасть нам поступове наростання військової активності, яка досягає кульмінації в лютому. Березень – багато вказівок і переломний момент, після якого мир і перемогу вже спробуємо прощупати. Зазначу, що всі процеси інертні, і активні військові дії сходять нанівець поступово. Небезпека для життя Володимира Зеленського реальна. В оточенні є паршиві вівці, і знову треба переглядати найближче коло”, – говорить астролог у своєму прогнозі.

Астролог зазначає, що після тряски 22 році почне поступово повертатися загальносвітова стабільність, але це процес декількох років.

“В Україні напруга спадатиме, а в інших країнах наростатиме, особливо після зміни кармічних вузлів 17.07”, – додала Роялс.

Вже в березні ЗСУ можуть почати жорсткий наступ.

“16.03 Марс остаточно вийде з петлі, і дії ЗСУ набудуть жорстко наступального характеру, Україна має великі шанси остаточно заволодіти ініціативою. Йде міць союзників, якою потрібно правильно розпорядиться. Але за допомогою йде і тиск до переговорів. Захід хоче кінця війни. Будуть переговори, можливо і неявні. Колективний Захід надасть підтримку серйозніше, ніж раніше”, – додає вона.

При цьому астролог зазначає, що будуть великі перемоги, але високою ціною.

“Енергетика позбавлення, обмежень і скутості буде розсіюватися. Підуть нові перемоги. Так, високою ціною. Аспекти на небі збігаються з тими, що були 80 років тому, коли Україна сильно постраждала. Також у березні Сатурн заходить в знак Риб. Для України це ознаменується якоюсь слабкістю в законодавчій сфері, але піднімуться питання релігії. Піде активне повернення військовополонених, але також відкриються нові скандали, пов’язані з гуманітаркою та іншим нецільовим використанням допомоги”, – говорить астролог.

Читайте також  Екстрасенс назвала області, куди полетять всі ракети 24 лютого (відео)

За її словами, 15 травня Юпітер дасть нам ще великий фарт, пройдуть переговори щодо відновлення України.

“Вигідне становище, що говорить про повернення земель. З другої половини 2023 нас, і світ, чекає критичний аспект – швидше за все, загострення ситуації. Поки складно сказати, з чим це буде пов’язано. Прогноз по Україні однозначний – перемога, цілісність та незалежність”, – зазначила астролог в прогнозі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело