У Росії вже попереджають про ядерний удар. Названо найнебезпечніший сценарій

У Росії вже попереджають про ядерний удар. Названо найнебезпечніший сценарій

Російський опозиціонер, екс-депутат Держдуми РФ Геннадій Гудков назвав найгірший сценарій війни. Крім того, він упевнений, що світова спільнота має “дотиснути” путінський режим.

Оптимістичний прогноз закінчення війни передбачає військову перемогу України, деокупацію її територій, а також укладання на її умовах миру з Росією за допомогою західної коаліції, заявив російський опозиціонер, екс-депутат Держдуми РФ Геннадій Гудков.

При цьому світова спільнота має “дотиснути” путінський режим, щоб той зник із політичної карти цивілізації. Таку думку він висловив в інтерв’ю Главреду.

“Другий сценарій, не сказав би що песимістичний, але він ближчий до розумного песимізму – Путін продовжує мобілізувати людей, проводить їх підготовку і кидає в бій велику кількість новонабраних солдатів, військово-промисловий комплекс (ВПК) вдається запустити на більш-менш масштабне виробництво зброя, війна перетворюється на позиційну, зводиться до артилерійських дуелей та локальних контратаків”, – сказав співрозмовник.

За його прогнозом, така війна не закінчиться 2023 року і перенесеться на 2024 рік, виснажуючи ресурси сторін.

“Але є і зовсім поганий сценарій, коли Путін таки вирішується на застосування ядерної зброї, і тут ми вже з вами можемо вважати якісь інші варіанти”, – додав Гудков.

Довідка: Геннадій Володимирович Гудков – російський підприємець, політик, опозиціонер, полковник ФСБ Росії у відставці.

Голова Центрального комітету Народної партії Російської Федерації (2004-2007), депутат Державної Думи Російської Федерації третього, четвертого, п’ятого та шостого скликань (2001-2012), заступник голови комітету ГД з безпеки.

Читайте також  Що дасть Україні статус кандидата на вступ до ЄС: відповідь Шмигаля

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело