Масштабні повітряні тривоги почнуться по всій Росії: відома шаманка розповіла, що розпочнеться цієї зими

Масштабні повітряні тривоги почнуться по всій Росії: відома шаманка розповіла, що розпочнеться цієї зими

Учасниця 18 сезону «Битви екстрасенсів» шаманка Сейраш із Харкова зробила розклад на найближче майбутнє та розповіла, з чим розпочнеться 2023 рік.

Практична родова відьма Сейраш розповіла ситуацію в Україні та Росії на січень 2023 року. Також ви дізнаєтеся, що горітиме в Росії і чи зможуть вони визнати поразку у війні.

Так, в одному з останніх інтерв’ю YouTube-каналу “Поговоримо” вона передбачила удари по Росії і дала прогноз розвитку російсько-української війни у ​​2023 році.

Екстрасенс та шаманка Сейраш упевнена, що росіянам не вдасться втілити у життя свої підступні задуми. Такий висновок Сейраш зробила на основі карти ” Дев’ятка мечів”. Ще б пак, у картах Таро це символ безпорадності перед низкою подій, що відбуваються в житті.

Крім того, ще одним підтвердженням, що планам Путіна щодо захоплення України здійснитися не судилося – це “Перевернена Вісімка Чаш”, яка вказує на поступ без мети та сенсу.

Проте, українцям не варто втрачати пильність, оскільки одна з карт, а саме “Паж Мечів”, вказує на якусь незначну перемогу, якої росіяни все ж таки досягнуть на полі бою. При цьому екстрасенс уточнила, що це пророцтво не нова територія, а вже виснажена війна.

До речі, росіянам, за прогнозом шаманки, доведеться скоро випробувати весь страх і безпорадність від війни. Особливо це стосуватиметься Курського напряму, адже на цю територію випала карта “Піднятий меч війни”. Швидше за все на цьому напрямку буде проведено глобальне “зачищення мобілізованих”.

Що ж до Брянської народної республіки, то карти показали символи “розбитого серця” та “ліхтарів”. Все це можна трактувати як удари від ЗСУ по інфраструктурі росіян.

Читайте також  У Росії відповіли на заяву Лукашенка припинити війну в Україні

Крім того, шаманка розповіла, коли слід очікувати на хороші новини з Миколаєва, Херсона та Запорізької області. А ще вона порадила українцям заспокоїтися та не панікувати після заяв Валерія Залужного про настання.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело