Скоро в Україні не залишиться жодного окупанта – прогноз астролога

Скоро в Україні не залишиться жодного окупанта – прогноз астролога

Влад Росс передрік нищівний удар по Кримському мосту.

Відомий український астролог Влад Росс розповів, коли Збройні Сили України поженуть російських окупантів. Він зазначив, що вже навесні буде видно обриси перемоги.

“Так, навесні буде видно обрис перемоги. У березні планета перемоги Юпітер зійдеться з планетою війни Марсом. Буде петля Марса, яка вже проходила в жовтні. У березні вона повторить свій рух. Згадайте, що в жовтні ми підбили Кримський міст. Тобто вже в березні можливе повторне підбиття моста, його обвалення, і тоді окупантам доведеться нам здаватися з усіх боків”, – розповів астроексперт в інтерв’ю УНІАН.

Також він пояснив, за яких обставин перемога України в цій кривавій війні буде неминучою.

“Коли ми оточимо Крим, всім стане ясно, що ми перемогли у війні. І, звичайно, нам потрібно взяти Мелітополь. Тоді наша перемога неминуча”, – підсумував Росс.

Коли Україна переможе у війні – відповідь таролога
Український таролог Макс Гордєєв розповів про ситуацію в Україні найближчим часом. За його словами, бої не перетворяться на заморожений конфлікт, але і блискавичної перемоги не буде.

“Мета одна – це перемога. Її отримають. Рік буде символом нападу нашої країни на сусідів. Тобто ми вже будемо максимально активно показувати, що ми можемо напасти”, – вказав таролог.

Водночас він вважає, що українцям не варто обнадіювати себе прогнозами про перемогу та деокупацію територій найближчим часом – 2023 рік буде складним.

Читайте також  Астрологічне передбачення: Україну чекає нова катастрофа - що каже астролог Яна Тимощук?

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело