Про закінчення війни говорити рано: астролог склала гороскоп для України на 2023 рік

Про закінчення війни говорити рано: астролог склала гороскоп для України на 2023 рік

Для України 2023 рік стане складним, але він сприятиме відродженню нашої країни, зміцненні її позицій і навіть трансформації.

Про це розповіла астрологиня Христина Анютіна-Васильченко для Фактів ICTV.

За її словами, у 2023 році ще зарано розраховувати на закінчення повномасштабної війни, тому що на це вказують декілька планетарних положень. Водночас на деякі міста України чекає справжнє переродження, зокрема на Херсон, Маріуполь і Дніпро.

“Якщо говорити коротко, то Україна дасть відсіч Росії у цій війні. Але для України спокійні часи настануть ще нескоро. Це не можна назвати перемогою, але це не буде поразкою. Але що можна впевнено сказати: навіть якщо війна закінчиться завтра, часи для України ще не будуть легкими. До 2029 року не варто розслаблятися”, – наголосила астрологиня.

У гороскопі для України на 2023 рік також йдеться, що Україну будуть підтримувати у світі, а наша зовнішня політика матиме успіхи, однак не обійдеться без дипломатичних суперечок і навіть прорахунків. Разом з цим існує можливість входження в альянси або створення власних.

Утім, період із січня 2023 до квітня 2024-го буде викликом для стану здоров’я лідерів країни, політиків, людей верхівки влади, а також для водної інфраструктури України.

“Це складний час для водної структури та підприємств, пов’язаних із водою. Центральна Україна та водні зони, структури, підприємства – під прицілом. І я схильна думати, що основну силу зброї Росія перекидає на воду. Області, за які я переживаю найбільше — Вінницька, Київська, Одеська, Черкаська, Полтавська, Кіровоградська, Дніпропетровська, Запорізька, Миколаївська, Херсонська”, – написала Христина.

Тим часом весна 2023 року, найімовірніше, принесе Україні успіхи в наступальних операціях і поверненні територій. Але в цей період країна-терористка Росія почне зміцнювати флот у водах Азовського моря.

Читайте також  Астролог назвала несприятливий час для України: до чого готуватись

“Боюся, тяжба за Крим не буде швидкою. Попереду роки напружень із періодами затишшя”, – припустила Анютіна-Васильченко.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело