Провал на полі бою, великі втрати та мінус території: астролог розповіла, як росія програє війну

Експерт зазначила, що на полі бою росіяни масово втрачають і втрачатимуть і техніку, і особовий склад

 

Ніхто й так не сумнівається у перемозі України у війні з росією, проте коли це також прогнозують і російські астрологи — віра лише міцнішає. Так, астроекперт Тетяна Калініна вирішила не будувати повітряних замків із малюванням “великої та сильної імперії”, як це подобається диктатору рф, а поділилася прогнозом на цілком логічне завершення війни в Україні.

Астролог зауважила, що 2023 рік — вирішальний рік, особливо для країни-агресора, адже якщо зараз не зупинитися, то наслідки будуть явно не такими, як розраховує кривавий диктатор путін. Що ж буде з росії в новому році — читайте далі.

Яким буде 2023 рік для Росії

  • Положення Місяця вказує на те, що деякі території можуть “від’єднатися” від росії і швидше за все йдеться про області, окуповані російськими військами в Україні. А це означає, що хлопці з ЗСУ вдало звільнять усі міста та села.
  • Вже в грудні 2022 року в керівній верхівці рф почнуться розбирання, чому росія провалила війну в Україні, але вони до останнього і це відкидають.
  • Кінець зими-початок весни 2023 року принесе армії рф багато втрат. Вони і зараз є, проте будуть ще масштабнішими.
  • У цей період можливе закриття кордонів росії.
  • Літо 2023 року — період серйозних проблем для країни агресора: велика ймовірність руйнування інфраструктурних об’єктів плюс відносини з іншими країнами світу ще більше погіршаться, особливо в рамках торгівлі.
  • У другій половині літа постає питання про “спірну територію”, що більше схоже на те, що ЗСУ повернуть окупований Крим до складу України.
Читайте також  По Україні можуть вдарити із трьох боків на День Незалежності – Жданов

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело