“Ніякого новорічного перемир’я не буде”: астролог про те, що станеться на фронті в грудні

Астролог Влад Росс не виключає, що Путін захоче влаштувати терор всьому світу 22.12.2022. Однак ЗСУ будуть жорстко знищувати російську армію.

Заключний місяць 2022 року – грудень – обіцяє не бути багатим на криваві події для України. Астролог Влад Росс стверджує, що Росія буде обстрілювати українські міста, проте ці атаки не будуть такими жорсткими і жахливими, як раніше. Про це він розповів в інтерв’ю Главреду.

Росс акцентував на тому, що найскладнішими днями для українців можуть виявитися вівторки і середи.

“Ще півмісяця буде зберігатися складна ситуація в плані ракетних ударів. Вівторки та середи будуть найбільш небезпечними для українців днями: вівторком керує Марс, а середою – Меркурій. Росії вистачить ще на два-три рази, щоб здійснити масований обстріл, а до Нового року нам стане набагато легше”, – сказав Влад Росс.

Астролог розповів про те, що найпотужніші протистояння на фронті і запекла війна артилерією може початися саме в той момент, коли Юпітер буде перебувати в Овні. Ця потужна боротьба може початися прямо перед Новим роком в 20-х числах грудня. На новорічне перемир’я краще навіть не розраховувати.

“Овен – знак війни, а Юпітер – символ розширення. Ситуація на фронтах може погіршитися. Однак в результаті всього цього українська армія може просто знищити російські війська, і вони почнуть замерзати. Адже у російських військовослужбовців немає ні нормального зимового одягу, ні хорошого харчування, ні бронежилетів – нічого. ЗСУ потрібно скористатися цим моментом і знищити російських окупантів, коли всі російські військові нап’ються на Новий рік”, – додав Влад Росс.

Астролог вважає, що Путін може влаштувати справжній терор всьому світу 22.12.2022 року. Росс не виключать, що російський диктатор може застосувати навіть ядерну зброю. Найнебезпечнішими днями будуть 22-23 грудня.

Читайте також  Сил вистачить до літа: у розвідці розповіли, скільки протримається російська армія

“Ванга застерігала, що потрібно боятися дат, в яких багато двійок, і 22.12.2022 – якраз одна з таких дат. Ну, і Путін би не був собою, якби не зіпсував католицьке Різдво. Тому велика загроза, що в ці дні може постраждати весь світ”, – пояснив Росс.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело