Кремль капітулює: астролог Влад Росс назвав два окуповані міста, звільнення яких принесе перемогу Україні

Український астролог розповів, коли закінчиться війна в Україні

Відомий український астролог Влад Росс передрік, що капітуляція розпочнеться вже влітку 2023 року, а російський тиран Путін буквально піде на дно. Саме такий прогноз озвучив українцям фахівець у сфері астрології.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Апостроф»

Влад Росс вирішив не мовчати після звільнення тимчасово окупованого Херсона і вирішив озвучити свої прогнози щодо війни України проти Росії.

«Українська армія звільнила Херсон та правобережжя Херсонської області. Вже у березні 2023 року Україна може повернути Крим, а у червні будуть усі шанси урочисто влаштувати парад у Києві з нагоди капітуляції російської армії. Найнебезпечніший період для України та світу буде у грудні, саме тоді Володимир Путін може ухвалити рішення про стратегічний ядерний удар, але завадити йому може “палацовий” переворот. А вже в березні кремлівський диктатор “піде в безодню”, після чого почнеться розпад РФ, а Україна займе своє місце в демократичному світі, який перемагає тоталітарні режими», – заявив Влад Росс.

Також астролог вважає, що повернути до складу України Мелітополь – дуже важливе та необхідне завдання для ЗСУ. Також він наголосив на тому, що якщо українські воїни звільнять від путінських окупантів Мелітополь та Бердянськ, то це повністю все змінить на користь України. Після такого повороту подій, за словами Влад Росса, Україна неодмінно переможе у цій кривавій війні.

Читайте також  В Україну суне нова хвиля похолодання: синоптики назвали дату

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело