Астролог назвала точну дату перелому у війні: “будемо підбивати підсумки”

Астролог назвала точну дату перелому у війні: “будемо підбивати підсумки”

Певний етап війни може завершитися у цей час, зазначила Ірина Звягіна.

До 9 травня 2023 року можна чекати події, подібної до звільнення Збройними силами України Херсона.

Такий прогноз зробила астролог і таролог Ірина Звягіна, зазначивши, що цей день варто виділити як особливий, не тільки тому що він сакральний для Росії, але і по точності багатьох аспектів і у гороскопі командувача російськими окупаційними військами Сергія Суровікіна, і України в транзитах на цей час.

“До дня 9 травня будемо підбивати підсумки. Я не відмовляюся від свого прогнозу, що війна буде довгою, але певний етап її може завершитися у цей час”, – зазначила вона.

Говорячи про звільнення Херсона 11 листопада, Звягіна зазначила:

“Це міг бути і не Херсон. В астрології людської долі немає назв. Але це явно ситуація програшу і безповоротної втрати у гороскопі Суровікіна в листопаді 2022-го позначена… Попереду у нього ще кілька подібних ударів долі і особливо нищівний – через 7 років”.

За її словами, Суровікін – фігура в цій війні не випадкова, і її роль зумовлена, деструктивна та програшна.

“Оскільки для прогнозів нам завжди потрібна карта, від якої можна відштовхнутися, а тут виявляється настільки сильний резонанс карти головнокомандувача з картами ключових подій. Крім дня перемоги є аналогічна картина і в районі дня весняного рівнодення, коли весь світ отримає новий імпульс від інгресії Плутона в Водолія, а у Суровікіна знову матиме місце особлива динаміка, і знову негативна. Знову удар”, – спрогнозувала астролог.

Також Звягіна додала, що у гороскопах головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та Суровікіна є багато збігів за часом: “Немов у динаміці спостерігаємо боротьбу гороскопів або архетипів”.

Читайте також  Може позначитися на війні в Україні: астролог назвала дату рідкісного явища, яке відбувається раз на 166 років

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело