Якщо війна не закінчиться до 28 грудня… Пророцтво буковинської мольфарки (відео)

Буковинська мольфарка пані Ольга, яка практикує зцілення людей молитвами, бо стверджує, що має спадковий дар, розповіла про віщі сни щодо України.

Віщунка розповідає, що найщиріша молитва і та, яка допомагає – це молитва своїми словами. Та все ж прочитала молитву з якою звертається до Бога і просить за Україну та людей.

Також жінка розповіла, що часто бачить сни про війну, де їй називають міста, які найбільше постраждають від ворога.

«Мені дуже часто сняться сни про Україну. Мені постійно снились вибухи, пожежі, трупи. Уві сні бачу місто, воно мені не відоме. А хтось каже: це Одеса. Каже, їм твої Чернівці не треба. А я питаю: а хто їм треба? Відповідають: Їм треба Одеса, Херсон, східні міста. Тут є багатства. А у вас? А я кажу: хіба наша Буковина не прекрасна? А мені: Тут близько Румунія. Більша вам шансів лишитися незачепленими. Питаю: а нас зачеплять до кінця? А мені відповідають: Як будуть відступати – тоді. Але незначні утрати у вас будуть», – відзначає

Каже, що владі, щоб перемогти треба більше порядку. І радить президенту більше дослухатися до себе, а не порадників. А допомогти Україні має «світлий, старший чоловік, де є багато води».

При будь-яких подіях Україна переможе. Питання, якою ціною. Мольфарка навіть назвала дату, яка, на її думку, є крайньою для перемоги – це 28 грудня 2022 року. Інакше – війна затягнеться.

«Якщо війна в цьому році не закінчиться до 28 грудня – вона буде три, або п’ять років. І буде тягнутися довго, помре багато мирних людей, населення просто. Перемога все одно буде за Україною. Але буде Україна нова, світла і будуть люди ще дуже добре жити. Наша Україна має бути як святою землею, як їдуть в Єгипет, до Ізраїлю подивитись на святі місця, де ступали ноги Ісуса Христа – так буде пишатися майбутнє покоління нашою Україною. Вона має дуже процвітати і жити будуть люди у великому достатку. З нашої України має виходити дуже багато людей, які будуть славою, обличчям України. Молоді люди, молоде покоління буде дуже розумне і мудре. Але тільки, щоб Бог поміг пережити цю війну. Якщо ми до 28 грудня це переживемо, зупиниться це все, то буде просто відбудова. І відбудова буде дуже довго. А якщо ні – то ця війна зачепить майже половину Землі. Вона не закінчиться тільки у нас в Україні. Вона закінчиться дуже багатьма державами. Я вважаю, що це не буде світова війна, але майже світова війна третя», – додає пані Ольга.

Читайте також  Коли закінчиться війна в Україні: точні передбачення на 2024 рік

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело