Падає ризик ядерної катастрофи: астролог спрогнозувала, що чекає Україну найближчими днями

Відомий український астролог Ольга Медвецька зробила досить-таки позитивний прогноз подій в Україні на тижні до 20 листопада.

Астролог Ольга Медвецька переконана – планети встануть таким чином, що на поточному тижні (до 20 листопада включно) Україну чекають обнадійливі події. Прогноз вона виклала на своїй сторінці в Instagram.

“Коли планети стоять точно одна навпроти іншої – це найбільша напруга, і називається вона опозицією. Така жесть була між Сонцем+Меркурієм і Ураном+місяцем, коли ще й затемнення було минулого тижня. І це все разом створювало передумови для ядерки або іншої радіаційної катастрофи. Тепер контактування зазначених планет зменшується, адже майже всі вони просунулися вперед кожне в своєму ритмі”, ‒ сказала вона.

Причому Ольга Медвецька навіть порадила владі України не втрачати момент і деякі дні в листопаді використовувати для досягнення важливих цілей за типом саміту G20 в Індонезії або навіть обміну військовополонених з російськими окупантами.

“Якщо є бажання з кимось про щось домовитися, донести свою точку зору і бути почутим, використовуйте наступні дні: 14 (після обіду), 15, 18, 19 (але не в 11:46 – 13:57), 20. Було б добре, якби і керівництво нашої країни скористалося в ці дні для досягнення наших спільних цілей при переговорах (я про G20, яке відбудеться на цьому тижні; та й домагатися домовленостей про повернення наших полонених зараз буде легше, ніж до того)”, ‒ підсумувала вона.

Читайте також  Капітуляція Росії і трибунал в Гаазі: астролог Росс розповів, що можуть принести затемнення в 2023-му

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело