“Чорний ящик”. Буданов розповів про секретну зброю ЗСУ, яка знищує окупантів

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомив українцям приємні новини

Український воєначальник, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, а також генерал-майор Кирило Буданов розповів про новий невідомий проект, який завдасть окупантам безліч проблем. Він заінтригував українців «чорною скринькою», від якої в окупантів очі випадатимуть з орбіт.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «Апостроф»

Як повідомляється, ГУР та популярний Фонд «Повернися живим» створили унікальний проект, який називається «Чорна скринька». Вже є відомості про те, що після створення цього військового проекту всього за один місяць путінські окупанти зазнали збитків на мільйони доларів.

Також повідомляється про те, що цей секретний проект коштував 40 мільйонів гривень. Саме завдяки ньому потенціал наступальних дій окупантів значно знизився.

«З огляду на секретність, ми не можемо розкрити деталей цієї співпраці, але її результати точно позначаться на полі бою. За нашими підрахунками, лише за жовтень проект, який ми між собою називаємо “Black box”, завдав Росії збитків на мільйони доларів. Спільно з благодійниками та всіма небайдужими українцями ми й надалі впливатимемо на бойову здатність ворога», – заявив український генерал-майор.

Читайте також  Астрологи назвали дати, коли Росія може завершити війну

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело