“Почнуть жорсткі бої”: астролог розповіла, чому окупанти втекли з Херсона

Гороскоп для України і яка ситуація в Херсонській області. Астролог назвала небезпеки.

9 листопада російське командування публічно заявило про відхід з правого берега Херсонської області і перекидання військ на більш вигідні позиції. Це призвело до масового невдоволення росіян. Сьогодні ЗСУ почали зачистку окупованих територій.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не особливо вірить у такі дії окупантів і розповів, як ЗСУ довгі місяці вибивали війська Путіна з Херсонської області.

Так, астролог Яна Эзотеричка заявила, що такі показові дії Кремля можуть нашкодити Україні.

“Окупанти приготували хитрий план по Херсону. Йдуть вони без бою. Але це може бути пастка”, – сказала вона.

За словами астролога, це новий і поворотний момент, який може влаштувати історичний момент.

“Тут все не так просто. Окупанти перекидають свої сили, на інші території. Може статися щось жорстоке. Там можуть зосереджуватися сили і у них буде той результат, який ми не очікуємо”, – сказала вона.

При цьому астролог зазначила, що Херсон повернеться під контроль України.

“Карта Чорна меса випала на Херсон, це говорить про змову. Будьте обережні”, – додала астролог.

“Я боюся, що це маневр, що відволікає, і нашим воїнам потрібно бути максимально напоготові. Толі ще буде ой ой ой”, – написала астролог Ганна Єфремова.

Астрологічно практично до кінця лютого 2023 року в України складна ситуація, додала вона.

“Незважаючи на те, що Росія все більше і більше відчуватиме наслідки своїх злодіянь, нам ще потрібно вистояти цей період. Нам не всі говорять і не всі скажуть потім, але звичайні люди повинні знати, з Херсона точно потрібно евакуюватися. І ви знаєте, нехай я краще помилюся, ніж ми пропустимо час”, – сказала астролог.

Читайте також  Нові війни та революції: астрологиня прогнозує зміну епохи

Звільнення Херсона – прогноз
Зазначимо, астролог Влад Росс напередодні розповів Главреду, що вже найближчими днями на фронті відбудуться важливі переломні події, і ситуація зміниться на користь України, зокрема, намічається “жест доброї волі” росіян щодо Херсона.

Астролог нам сказав, що перелому ситуації можна очікувати після 8 листопада, коли відбудеться місячне затемнення.

“Важливі події відбудуться при входженні Венери в Зеніт гороскопу України, а це станеться 8 листопада. А через пару днів після цього туди ж перемістяться Меркурій і сонце. У зв’язку з цим можна очікувати приголомшливих яскравих подій 8-13 листопада, які звеличать Україну”, – зазначив Влад Росс.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело