У США та НАТО вже заговорили про мирні переговори між Україною та Росією. Що відомо

У США та НАТО вже заговорили про мирні переговори між Україною та Росією. Що відомо

Стало відомо, за яких обставин можуть відбутися переговори між Україною та РФ

Стало відомо про те, що США та НАТО вважають, що мирні переговори між Україною та Російською Федерацією є цілком реальними, проте є одна умова. Ця умова стосується надзвичайно важливої ​​битви на території України.

Цю публікацію розмістили на порталі новин «ТСН»

На думку НАТО і Сполучених Штатів Америки, мирні переговори між Україною та Росією можуть відбутися після того, як ЗСУ поверне Херсон до складу України, оскільки це місто є важливим стратегічним і дипломатичним значенням.

Згідно з популярним закордонним виданням, Вашингтон на постійному зв’язку зі своїми партнерами через події на території України. Також США та НАТО звертають особливу увагу на тимчасово окупований Херсон.

«Якщо Херсон буде звільнено, тоді Україна може починати вести переговори з позиції сили, а не слабкості», – повідомляється у закордонному виданні.

Крім цього, у статті зазначено, що США та НАТО не просто так підтвердили інформацію щодо нових ППО, які вже перебувають в Україні. Також наголошується, що Херсон на даний момент відіграє найважливішу роль, оскільки він відповідає за вихід до моря та водні ресурси.

Крім цього, слід згадати, що спочатку вторгнення путінських військ в Україну було проведено кілька переговорів, проте жодної угоди не було досягнуто.

Читайте також  Білорусь офіційно попередила про ракетні удари по Польщі. Заява

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело