Астролог Влад Росс передбачив переломний момент у війні в Україні

За його словами, в листопаді може статися ключова подія, яка змінить хід бойових дій або навіть принесе Україні перемогу на фронті.

Відомий український астролог Влад Росс передбачив важливі події у листопаді 2022 року. Так, експерт стверджує, що на війну в Україні дуже вплине ретроградність Марса. В інтерв’ю “Главреду” Росс додав, що це може означати або переломний момент у веденні бойових дій, або і зовсім їх завершення.

“Марс стане абсолютно ретроградним у листопаді, а це означає, що війна або завершиться, або буде заморожена. Це супроводжуватиметься нашою перемогою та виходом до кордонів України. Або ж в Кремлі, особливо поблизу 8 листопада, поблизу місячного затемнення, відбудеться щось важливе, і до нас з Москви прийде важлива звістка”, – пояснив Влад Росс.

Експерт у сфері астрології також уточнив, що переломна подія на фронті однозначно буде на користь України. Як додав Росс, просувань або хороших новин для Росії на листопад 2022 року явно немає.

“Якраз закінчаться переговори 15-16 листопада на острові Балі, після чого Меркурій і Венера увійдуть в знак стрільця, що в підсумку може призвести до перемир’я на користь України. Або ми будемо дотискати противника, або противник знизить планку, відійде на кордони 1991 року і буде зайнятий переворотом в Москві”, – пояснив Влад Росс.

Читайте також  Чи буде Росія бити по центру Києва: прогноз Влада Росса

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело