Фейк про “брудну” бомбу: експерт викрив головну мету Кремля

Фейк про “брудну” бомбу: експерт викрив головну мету Кремля

Оглядач упевнений, що вся ця історія з “брудною” бомбою – просто дешевий шантаж.

Заяви Росії про те, що Україна готується до застосування “брудної” бомби, – це дешевий шантаж, який все більше дратує Захід.

Про це заявив військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко.

“Істерична Російська ІПСО “Україна готує “брудну” бомбу!”, схоже, добігла кінця. У російському сегменті, різного роду голови починають культивувати наратив, що Росія запобігла застосуванню Україною “брудної” бомби. Самі придумали, самі запобігли”, – зазначив експерт.

Він упевнений, що вся ця історія з “брудною” бомбою – просто шантаж.

“Як я і писав раніше, точно так само, як з Чорнобильською АЕС, Запорізькою АЕС, тактичною ядерною зброєю і Каховською ГЕС, це дешевий шантаж на рівні фарсу, який все більше дратує Захід”, – додав Коваленко.

Фейк про “брудну” бомбу: що відомо
23 жовтня російська пропаганда почала активно поширювати фейк про підготовку застосування “брудної” бомби Україною. Тоді експерти попереджали, що, швидше за все, РФ анонсує черговий військовий злочин.

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, що таке “брудна” бомба. На його думку, саме зараз ця історія спливла, тому що в Москві “для перемоги всі засоби хороші”, плюс у Кремля просто не залишилося козирів.

Читайте також  Астрологиня назвала рік закінчення війни та розповіла, що чекає на Україну найближчими місяцями

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело