Парки та торгові центри під загрозою: астролог назвала найнебезпечніші дати. Можуть бути атаки

Парки та торгові центри під загрозою: астролог назвала найнебезпечніші дати. Можуть бути атаки

У зв’язку з повномасштабною війною на території України, багато людей вивчають астрологію, щоб зрозуміти, що на них чекає в недалекому майбутньому.

Згідно з прогнозом астролога та таролога Яни Езотерички, на Україну навалиться купа випробувань, пов’язаних із війною. На думку астролога, цілий місяць висітимуть погрози над країною.

Докладніше про прогноз щодо ракетних атак на мирні міста України, інформує Главред.

На думку таролога, цей тиждень пов’язаний із водою. Це будуть або аварії на водогінних системах, або руйнація якоїсь греблі. Тому необхідно накопичити запаси питної води. Езотеричка стверджує, що поточний тиждень є дуже небезпечним для українців.

“Уникайте у цей період ТЦ, парки, площ та великого скупчення людей”, – зазначила вона.

Київ, на думку Езотерички, стане більш захищеним. Однак для Володимира Зеленського у жовтні є велика загроза. Також до 23 жовтня зберігається загроза для всіх українців, хтось відомий може загинути.

Щодо Львова і західної частині країни, то астролог бачить прильоти.

“Я сподіваюся, що це не 8 ракет. Карти показують цифру 8. Місто захищатимуть, переживати не варто”, – зазначила Езотеричка.

А ось у Дніпрі варто остерігатися транспортних розв’язок та вокзалів. В Одесі також дуже складна ситуація, ворог не цурається планів захопити місто. У Харкові буде перемога, але варто чекати на неприємні моменти. У Чернігові та Вінниці можуть розпочатися проблеми з комунікацією та інфраструктурою. А от у Запоріжжі все залишиться так, як і було, людям варто при найменшій тривозі ховатися у бомбосховища. Залишається загроза для Кривого Рогу, бо це рідне місто президента України. У Миколаєві ситуація залишається складною. А ось у Херсоні очікуються запеклі бої. У Полтаві варто чекати на провокації в нічний час. Прильоти можуть дістатися Кропивницькому та Рівному.

Читайте також  Таролог передрік нові масовані удари РФ: названо небезпечні дати

Езотеричка стверджує, що якщо до Нового року все триватиме так само, то на початку 2023 року ситуація зміниться на користь українців.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело