Categories: Війна

Жданов розповів, коли в Україні може настати мир. Декілька сценаріїв

В останній місяць багато експертів намагаються змоделювати, коли і за яких обставин в Україні настане довгоочікуваний мир

Але як каже президент Володимир Зеленський, що миру ми хотіли раніше, а зараз хочемо перемоги.

Так от коли і за яких умов може закінчитись ця жахлива війна, інформує УНІАН, посилаючись на аналітику військового експерта Олега Жданова.

Аналітик висловив свою думку, вказавши лише два шляхи, які означатимуть завершення війни – переворот у Кремлі чи військовий розгром окупаційних військ.

За словами експерта, дедалі чіткіше промальовується ймовірність бунтів серед мобілізованих. Росіяни бачать, що їхня армія – це фікція та гарні слова, а насправді справи гірші нікуди. Зараз ще ЗСУ допоможе «мобікам» зважиться на протистояння, коли перші вантажівки «двохсотих» поїдуть до великих міст Росії, а не до забитих сіл, як було перші півроку.

Що ж до палацового перевороту, то тут ситуація продовжує розпалюватися. Еліти РФ хочуть миру, щоб повернути свої активи та продовжувати бізнес. І Путін їм заважає, тому що раніше вони були готові чекати, а зараз розуміють, що війна закінчиться однозначно перемогою України, і нема сенсу відтягувати цей момент. Еліти самі усунуть Путіна, виведуть війська з усіх окупованих територій та розпочнуть діалог із Заходом.

А от у другому випадку все станеться не так швидко, але ефективніше на перспективу. ЗСУ виженуть окупаційні війська на кордони 1991 року, і на кордоні відбуватимуться артилерійські дуелі.

 

Арт Іра

Recent Posts

Тюремний строк чи штраф – яке покарання загрожує ухилянтам від мобілізації

Тюремний строк чи штраф – яке покарання загрожує ухилянтам від мобілізації Військовозобов’язаному громадянину України, який…

1 годину ago

Що наблизить Україну до закінчення війни і коли це може статись: астролог дала прогноз

Що наблизить Україну до закінчення війни і коли це може статись: астролог дала прогноз Відомо…

3 години ago

Сильний мороз і грозові дощі: Україну найближчими днями накриє негода

Сильний мороз і грозові дощі: Україну найближчими днями накриє негода Синоптики попереджають про те, що…

5 години ago

Закон про мобілізацію: кому з чоловіків і за яких умов можна буде виїхати за кордон – що зміниться від 18 травня

Закон про мобілізацію: кому з чоловіків і за яких умов можна буде виїхати за кордон…

7 години ago

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Астрологиня Ангеліна Вакуліна поділилася своїми…

15 години ago

“Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди”: де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?

"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де…

17 години ago

This website uses cookies.