Переворот у Кремлі: Путін може звільнити Шойгу разом із начальником генштабу Герасимовим

Українські та російські джерела стверджують, що після вибуху на Керченському мосту Кремль націлився на деяких із найвищих військових чинів.

Президент Росії Володимир Путін не зміг звільнити міністра оборони Сергія Шойгу та начальника Генштабу Валерія Герасимова, оскільки боїться повного захоплення влади представниками ФСБ.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі телеканалу “Еспресо”.

“Всі чекали, що буде зміна керівництва Міноборони, як мінімум Герасимова. Путін побоявся змінювати і Шойгу, і Герасимова, тому що це дуже близькі люди. Він боїться посилення ФСБ, бо розуміє, що перевороти роблять військові чи спецслужби”, – переконаний він.

За словами Денисенка, Путін вирішив зробити рокіровку та змінити керівника військової операції на території України.

“Від Путіна чекали, що він зніме верхівку Міноборони. Він цього не захотів зробити, бо хоче зберегти статус-кво. Він побоявся піти на будь-які радикальні речі щодо силового блоку навколо себе. Він не створює конкуренції, а намагається не допустити посилення однієї”. з груп. Він боїться повного захоплення влади представниками ФСБ, тоді Путін опинився б без противаг до них, звідки він сам і вийшов. Він чудово розуміє, на що вони здатні”, – пояснив радник міністра.

Читайте також  Королівська родина Великобританії втратила нащадка

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело