“Катастрофи не уникнути”: астролог розсекретила плани кровожерливого Путіна

“Катастрофи не уникнути”: астролог розсекретила плани кровожерливого Путіна

За словами астролога, диктатор хоче закінчити розпочате.

Астролог Наталія Нестеренко заявила, що друга половина осені 2022 року буде вкрай небезпечною. У цей період будуть йти запеклі бої за звільнення українських територій. Також Україні доведеться зіткнутися з новими загрозами.

При цьому експерт уточнила, що всі спроби Путіна знищити Україну обернуться катастрофою для нього і його країни.

“Путінський режим, продовжуючи зазнавати поразки за поразкою, буде готовий зробити максимально радикальні дії і вчинки, піти на крайні дії в надії завершити те, що було розпочато в лютому. У відповідь на ці спроби Росія зіткнеться з такою реакцією, яка спричинить катастрофічні для неї наслідки”, – зазначила Нестеренко.

Вона додала, що Путін може застосувати ядерну зброю, але такий варіант малоймовірний. За її словами, ключові події відбудуться взимку. У лютому 2023 року окуповані території можуть повернутися під контроль України.

Нагадаємо, раніше маг Роман Шептицький розповів, що росіяни почнуть з ще більшою інтенсивністю “палити” по мирних містах України. Це безпосередньо пов’язано з тим, що 8 жовтня Кримський міст зазнав руйнувань. Як уточнює експерт, в країні-агресорі до останнього сподівалися, що міст вціліє.

Читайте також  Астролог передбачила смертельні удари по Києву та інших містах

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело