Екстрасенс відповіла, що чекає на Кримський міст і чи буде відповідь путіна

Людмила Хомутовська в ексклюзивному коментарі УНІАН розповіла про долю мосту, який 8 жовтня був пошкоджений.

Таролог Людмила Хомутовська розповіла, яка доля біля Кримського мосту. Так, згідно з прогнозом експерта, повністю цей об’єкт не підірвуть. Однак навіть нинішні події- вже суттєвий крок на шляху до перемоги України.

“Кримський міст не буде повністю підірваний. Але ще має бути один приліт ракети, і тоді закінчиться війна. Цей “приліт” буде взимку”,- розповіла Хомутовська в ексклюзивному коментарі УНІАН.

Повернення півострова Крим, який РФ незаконно привласнила, відбудеться вже в найближчому майбутньому, стверджує експерт.

“Війна зайде в Крим в 2023 році. Тоді ж почнеться поступове повернення півострова до складу України”,- уточнила свій прогноз Людмила.

Вона також попередила про те, що з боку окупантів слід очікувати удару у відповідь за руйнування мосту. Саме сьогоднішні події стануть причиною їх активності.

“Зараз активізується все, що любить робити Росія. Путін відповість нам за вибух Кримського моста ракетами і “шахідами”,- додала Хомутовська.

Вона, як і багато інших екстрасенсів, припускає, що завершення бойових дій на території нашої країни відбудеться навесні 2023 року.

“У 2023 році закінчиться війна. Швидше за все, це буде навесні”,- резюмувала Хомутовська.

Читайте також  РФ збирає ракети: українцям назвали терміни та цілі нових масованих ударів

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело