Його оголосять нездоровим: політолог розповів, як Путіна знімуть із посади

Його оголосять нездоровим: політолог розповів, як Путіна знімуть із посади

З моменту вторгнення російських військ на територію України дедалі частіше звучать ідеї про усунення від влади диктатора Володимира Путіна

Хоча за великим рахунком, це нічого не вирішує для ходу війни, оскільки навколо диктатора Путіна знаходяться такі ж божевільні політики та військові, які хочуть розгромити Україну та знищити українську націю як таку.

Проте чутки продовжують ходити, плани в навколопутінських колах продовжують будуватися. Детальніше про це повідомляє УНІАН, посилаючись на російського політолога та публіциста Андрія Піонтковського.

Експерт повідомляє, що Юрій Ковальчук, який у Кремлі вважається відповідальним за дезінформаційну війну, вже обговорював із Володимиром Путіним м’який варіант того, як треба зіскакувати з військової теми та шукати крайніх у програній війні з Україною. Передбачається, що після звільнення українськими військами Херсона буде оголошено, що Володимир Путін за станом здоров’я не може виконувати обов’язки президента. Таким чином, всю владу передадуть Раді безпеки РФ, вона ж буде винна у програші.

Водночас у Кремлі вважають, що відхід Путіна в тінь дозволить зняти частину санкцій із Росії. На посаді президента Путіна може змінити прем’єр-міністр Михайло Мішустін, як прописано в Конституції. І новий т.в.о. президента РФ спробує зупинити воєнні дії на території України.

Читайте також  "Таке вже було 78 років тому": у Зеленського розповіли, що чекає на Путіна

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело