Термінове звернення Зеленського: Україна офіційно вступає до НАТО. Заявка вже подана. Історичні подробиці

Термінове звернення Зеленського: Україна офіційно вступає до НАТО. Заявка вже подана. Історичні подробиці

Як не намагався літній Путін стримати НАТО, але через свої помилки і вік він лише досяг розширення Альянсу.

Російський бункерний президент Путін повторює робити такі помилки, які можуть спричинити крах путінського режиму в Росії. Жителі РФ уже розуміють, що їх збожеволілий кровожерний президент готовий перемолотити в кривавій м’ясорубці будь-кого, хто не згоден з думкою Кремля.

Він хотів стримати розширення НАТО, але лише прискорив цей процес. Путін хотів захопити Україну, спрямувавши на вторгнення свою армію, але лише загубив це збирання непідготовлених “військових”.

Тепер Путін догрався і до того, що Україна буде офіційним членом НАТО, поки він посилає на забій в Україну голодних і босих мобілізованих росіян. І це при тому, що понад 200 тисяч потенційних мобілізованих уже встигли звалити з путінської Росії.

Тим часом, президент України Володимир Зеленський вже заявив, що Україна вже подала офіційну заявку на вступ до НАТО.

“Де-факто ми вже пройшли свій шлях до НАТО. Де-факто ми вже довели сумісність зі стандартами Альянсу. Вони реальні для України – реальні в полі бою і в усіх аспектах нашої взаємодії. Ми довіряємо один одному, допомагаємо один одному, і ми захищаємо одне одного, це і є Альянс, де-факто.

Сьогодні Україна подає заявку, щоби зробити це де-юре. За процедурою, яка буде відповідати нашому значенню для захисту всієї нашої спільноти. У прискореному порядку.

Ми робимо свій визначальний крок, підписуючи заявку України на вступ до прискореного порядку до НАТО”, – заявив Зеленський, якого цитує УП.

Зеленський також зазначив одну дуже важливу річ: прискорена процедура надання Україні членства в НАТО – це цілком реальна перспектива. Він навів прискорений процес вступу до Альянсу двох країн – Фінляндії та Швеція.

Читайте також  "РФ виведе війська і заявить, що Україна окупувала її території": експерт спрогнозував кроки Путіна

Подробиці – у зверненні Зеленського:

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело