Categories: Війна

Важливе звернення: Зеленський дав російським військовим три обіцянки

Важливе звернення: Зеленський дав російським військовим три обіцянки

Президент України Володимир Зеленський – приклад мужності та духовної сили людини, яка взяла на себе тягар відповідальності за державу та за народ у період війни.

Чимало українців зараз бачать у Володимирі Зеленському батька нації. Він тримав холодним розумом і гарячим серцем, коли ухвалив рішення боротися за незалежність України. І не кожне рішення було, можливо, правильним, але це не розкололо українське суспільство тоді, коли на це розраховував ворог і робив для цього великі зусилля.

Кожне нове відеозвернення Зеленського українці чекають, як манни небесної. Після вечірнього перегляду новин та виступу Зеленського, українці моляться Богу за Україну, за дітей, за майбутнє всієї країни.

Вчорашнє відео, яке президент опублікував 24 вересня у своїх соціальних мережах, показало, що всупереч усьому Володимир Зеленський залишається сердечним і справедливим государем, який навіть втрати ворога сприймає як трагедію.

Володимир Зеленський пообіцяв російським військовим, що у разі відмови від участі у геноциді української нації, з полоненими звертатимуться достойно.

Президент України дав обіцянку, що з полоненими звертатимуться згідно з усіма міжнародними конвенціями. Також Зеленський гарантував таємницю обставин здачі в полон, щоб у Кремлі не дізналися, що дія полоненого була добровільною. Президент також пообіцяв, що якщо військовополонений не захоче повертатися до Росії, то українська влада знайдете спосіб вирішити цей момент.

 

sviti

Recent Posts

В Україні повістки почнуть розсилати поштою: Кабмін визначив, з якого числа

В Україні повістки почнуть розсилати поштою: Кабмін визначив, з якого числа День явки за викликом…

12 хв. ago

Повістки поштою і через голів ОСББ: українцям готують нові “сюрпризи” після 18 липня

Повістки поштою і через голів ОСББ: українцям готують нові "сюрпризи" після 18 липня В Україні…

8 години ago

Повістки тепер можна вручати цілодобово: несподівана поставнова Кабміну

Повістки тепер можна вручати цілодобово: несподівана поставнова Кабміну Кабінет міністрів України змінив порядок вручення повісток.…

10 години ago

Загроза “ядерного апокаліпсиса”: з’явився несподіваний сценарій ракетного удару РФ

Загроза "ядерного апокаліпсиса": з'явився несподіваний сценарій ракетного удару РФ Олексій Гетьман прокоментував ядерний шантаж Кремля.…

12 години ago

Погода дасть жару: якою цього тижня буде погода по всій території України…

Погода дасть жару: якою цього тижня буде погода по всій території України Цього тижня, по…

14 години ago

Без військового квитка більше нікуди: українцям за кордоном припинили видачу документів

Без військового квитка більше нікуди: українцям за кордоном припинили видачу документів Українські військовозобов'язані чоловіки призовного…

16 години ago

This website uses cookies.