Другий напад на Київ: експерт розповів, чого чекати від Путіна та його військ

Кремлю доведеться зібрати мільйон нових військовослужбовців для того, щоб спробувати захопити українську столицю

За словами військового експерта Олега Жданова, російському бункерному президенту Путіну довелося відмовитись від повторної спроби штурму Києва. По-перше, у нього не вистачає армії, а по-друге, навіть якщо й набереться потрібна кількість призовників, вони будуть гарматним м’ясом.

“Щоб опанувати всю Україну, треба збирати армію десь на мільйон людей, не менше. Це мінімум. А ми ж не сидимо, склавши руки. Ми отримуємо військову допомогу, вчимо своїх військовослужбовців… Путін, швидше за все, розраховує на нову кампанію навесні. Там, можливо, знадобиться і більше (ніж мільйон – ред.) Чому?

Тому, що ми є найбільшою країною Європи. А вони (росіяни – ред.) технологічно та професійно деградують у плані підготовки особового складу, техніки та озброєння”, – зазначає Жданов, якого цитує ТСН.

Експерт також зазначив, що Україна продовжує отримувати сучасні озброєння, а українські військові проходять професійну та сучасну підготовку.

“Зрештою, вони все одно повертаються до радянського озброєння, яке стоїть на тривалому зберіганні, а ми навпаки ростемо в плані професіоналізму, вчимо військовослужбовців у західних навчальних центрах і отримуємо сучасні західні зразки озброєнь.

Що б там не говорили, які б суперечки та дебати не тривали, все одно Захід дає нам необхідну зброю, і я думаю, що ми дійдемо і до оперативно-тактичних ракет із дальністю до 300 км цього року, а може, й раніше.

Ну, та інші озброєння. Подивимося, що нам дасть 1 жовтня – початок процедури ленд-лізу. Сподіваюся, що партії озброєння налічуватимуть від 100 одиниць та більше”, – каже Жданов.

Читайте також  "Нас б'ють! Нам кінець!" Окупанти запанікували через жорстку відповідь ЗСУ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело