Спокуслива міні-сукня ледь не засвітила принади Ані Лорак (ФОТО)

Ані Лорак продемонструвала струнку фігуру в оригінальному вбранні

Співачка опублікувала в особистому мікроблозі новий знімок в концертному вбранні.

Для виходів на сцену Ані Лорак воліє ефектні спокусливі міні-сукні. Такі наряди в кращому світлі представляють її витончену фігурку, — Корупція Стар

Але іноді Кароліна вносить різноманітність у свої концертні вбрання, вбираючись в блискучі комбінезони, ефектні костюми і т. п.

На цей раз Лорак в якості концертного вбрання обрала оригінальний комплект з колекції бренду Litkovskaya. Костюм складався з асиметричного топа з подовженим низом і дворівневої міні-спідниці. Топ також був прикрашений діагональним воланом. Костюм оригінального крою підкреслив приголомшливу фігуру виконавиці, акцентувавши увагу на її тонкої талії і струнких ніжках. А глибокий синій колір вбрання був дуже личить зірці.

Автор цього костюма – український дизайнер Лілія Літковська. Комплект на Кароліні з осінньо-зимової колекції бренду сезону 2015/2016.

На знімку, який з’явився в мікроблозі Кароліни, вона позує у вищеописаному вбранні, який доповнила бежевими босоніжками від Giuseppe Zanotti і довгими сережками-пензликами. Волосся співачки зібрані в стильну зачіску.

Знімок менш ніж за добу зібрав понад 54,5 тисяч лайків.

Читайте також  Щорічна перездача на водійські “права”: юрист розповів що варто знати українцям

Шукайте деталі в групі Facebook


Повідомляє -