Ракетна небезпека: Росія вивела у море 24 “Калібри”. Українців попередили

Ракетна небезпека: Росія вивела у море 24 “Калібри”. Українців попередили

Оперативне командування “Південь” розповіло про ситуацію на фронті та попередила про можливість нових ракетних ударів по Україні.

Наразі корабельна група російських окупантів у Чорному морі загрожує застосуванням високоточних ракет “Калібр”, загалом їх вивели у кількості 24 штуки.

Про це повідомляє оперативне командування “Південь” у Facebook.

Тим часом, українські бомбардувальники протягом минулої ночі завдали двох ударів по скупченню ворожих військ у районі Києселівки та Костирки. Також по російських окупантах активно працює й артилерія.

“Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 220 вогневих завдань, у тому числі й по трьох мостах – Антонівському автомобільному, Антонівському залізничному та Даріївському – для закріплення їхнього неробочого статусу.

Підсумкові втрати ворога за ніч склали:

159 виведених з ладу рашистів та 60 одиниць ворожої техніки, зокрема, 5 танків Т-72, ​​три гаубиці “Мста-Б”, пускова установка С-300, станція радіоелектронної боротьби та радіолокаційна станція, 120 мм мобільний міномет, 5 протитанкових ракетних комплексів, 40 одиниць броньованої та автомобільної техніки”, – йдеться у повідомленні.

 

Читайте також  Астролог назвав точний місяць, коли може постраждати вся Україна...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело