“Він нам більше не батько”: соціолог розповів, як росіяни відмовляться від Путіна

Російський політолог Дмитро Орєшкін.пояснив, на яких умовах Путін готовий зупинитися і забрати свої війська з України.

Російський диктатор Володимир Путін готовий припинити війну в Україні, проте за умови, що він вийде із неї переможцем. Нині це вже війна за престиж Путіна.

Про це в ефірі “Апостроф TV” заявив російський політолог Дмитро Орєшкін.

Експерт упевнений, що єдина мета Путіна – почуватися значущими та шановними. Тож те, що він не може перемогти Україну, або те, що Росія виробляє лише 2% світових продуктів, Путін просто не хоче усвідомлювати.

«Путін не перемагає Україну, тому що він добрий і не хоче, щоб було багато жертв», «у проблемах з економікою винен долар»…

“Просити (про перемир’я – ред.) Путін не збирається, тому що він не може цього зробити. А в принципі, наміри є. Просто він хотів би вийти з цієї війни з виразом переможця на обличчі. Це для нього принципово важливо. фундаментально.

Насправді війна вже йде не за “денацифікацію”, демілітаризацію України, вона йде навіть не за те, щоб “захистити російське населення Донбасу”, як нам кажуть. Вона йде за путінський престиж. Путін розуміє, що вляпався туди, звідки вийти з добрим виразом обличчя дуже важко”,- пояснив він.

За його словами, Путін готовий вийти з війни, але йому потрібно вийти переможною ходою. Однак, Україна цього зробити не дозволяє.

“Тому він розлютився. Мені здається, це очевидно. І він веде війну за своє існування – і за політичне, і навіть за фізичне. Це головна мета. Головна мета – намалювати перемогу, бо якщо цю перемогу намалювати не вдасться, його зжеруть свої “. Він це добре знає”,- зазначив політолог.

Читайте також  Таролог розповів, чи загрожує Україні повторний наступ РФ

Путін воюватиме, доки є чим і поки що він не зможе зобразити щось прийнятне для виходу.

“Якщо він не зможе цього зробити, це для нього кінець. Якщо Україна, скажімо, відобразить той же Херсон або завдаватиме ударів по Криму, це викличе цілком очевидне нерозуміння та обурення серед путінських шанувальників. Ми думали, що він батько рідний, а він, виявляється, боягуз, баба, ще й не вміє воювати.У багатьох логіка приблизно така. підстав говорити про те, що необхідно припиняти військові дії, не бачать”,- резюмував Орешкін.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело