Міста  по всій Україні запроваджують особливу комендантську годину на 24 серпня

Міста  по всій Україні запроваджують особливу комендантську годину на 24 серпня

Відомо, які саме міста «закриють» на День Незалежності України

В Україні посилюють заходи безпеки на День незалежності. У низці регіонів вводять додаткові обмеження і тривалу комендантську годину. Які саме міста збираються «закривати» на 24 серпня – дізнавалися журналісти РБК-Україна.

Харків
У Харкові та області з 22 серпня змінили час комендантської години. Він починатиметься о 19:00 і триватиме до 7:00 наступного дня.

На День незалежності діятиме затяжна комендантська година – з 19:00 вівторка, 23-го серпня, до 07:00 четверга, 25 серпня.

Також в області посилять комплекс заходів безпеки через загрозу провокацій.

Донбас
У Донецькій області вводять додаткові заходи безпеки на 23 і 24 серпня. У Краматорську та Слов’янську через загрози з боку окупантів не курсуватиме громадський транспорт.

Влада заборонила роботу підприємств, торгових точок, відділень пошти та банків у святкові дні. Також не видаватимуть гуманітарну допомогу, переносяться і всі евакуаційні рейси.

Дніпро, Запоріжжя, Одеса, Миколаїв і Чернігів
У цих регіонах не вводитимуть затяжну комендантську годину, але заборонили проводити святкові заходи. Також жителів цих областей просять попрацювати найближчими днями з дому і не ігнорувати сигнали тривоги.

Київ
У столиці не змінюватимуть час комендантської години на День незалежності, але вводять деякі обмеження. Також там заборонили заходи і скоротили час роботи метро.

До 24 серпня включно метрополітен працюватиме з 6:00 до 21:00.

Нагадаємо, що найближчими днями українців закликають особливо відповідально ставитися до сигналу повітряної тривоги і не ігнорувати жодного з них! На День незалежності можливі ракетні удари по різних містах.

Читайте також  Ню-модель з Дніпра знялася у відвертій фотосесії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело