Мову відняло??? Те, як Парубій прокоментував інформацію про свої 5 квартир шокувало всю країну

Так, квартирою площею 21,6 кв. м володіє його дружина. Крім того, їй належить земельна ділянка 11 соток з будинком на 32 кв. м, передаєКорупція.Інфо

«Згідно з роз’ясненнями представників Національного агентства з питань запобігання корупції я повинен був вказати будиночок і землю двічі – один раз як власність дружини, а другий раз – як своє право користування. Фактично, це наша спільна сімейна власність. Тому і виходить, що один будиночок, а в декларації необхідно вказати двічі», – написав на своїй сторінці в Facebook.

Схожа ситуація і з квартирою його батька на 142,6 кв. м, де він проживає з сім’єю.
«Власниками цієї квартири є мій батько та рідний брат зі своєю сім’єю – це наша сімейна квартира, де я ріс.

« Але оскільки там ми проживаємо з сім’єю, відповідно до цієї декларації ми повинні вказати на праві користування для кожного члена нашої сім’ї. Ось і виходить, що ця квартира значиться в декларації тричі», – пояснив Парубій.
Він зазначив, що ще одна квартира площею 41,58 кв. м зазначена в декларації, оскільки він там формально зареєстрований, однак права власності на неї немає. У цій квартирі проживає брат Андрія Парубія з сім’єю, а вона належить державі, оскільки ще не приватизована. Спікер нагадав, що більшу частину року він живе в столичному готелі Київ.
«Відповідно і задекларував цей готельний номер на 50 м2. І не раз запрошував журналістів у цей готельний номер на інтерв’ю. Також показав суму коштів, яку держава виплачує народному депутату на оренду житла та перераховує на рахунок готелю», – написав Парубій.

Сьогодні стало відомо, що спікер Верховної Ради Андрій Парубій задекларував п’ять квартир і два будинки. Вся нерухомість спікера знаходиться у Львові та Львівській області. При цьому сам Парубій не є власником жодної з квартир.

Читайте також  В Україні стартувала податкова амністія: покрокова інструкція, як подати декларацію

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -