Російських окупантів почала косити холера. Вони вже самі це визнали

Окупанти нарешті визнали спалах інфекційних захворювань у Маріуполі. Після медичних консультацій у місті виявили дітей та дорослих з інфекціями.

Усі освічені люди чудово розуміють, що неглибокі могили, гниття сміття на вулицях – все це потрапляє у воду, у море, у джерела питної води та ризик епідемії зростає у тисячі разів. На сьогоднішній день у Маріуполі російські окупанти вже самі визнали спалах інфекційних захворювань.

Ні для кого не секрет, що довгий час колабораційна влада Маріуполя продовжувала заперечувати, що в місті поширюються інфекційні захворювання. Але тепер навіть у своєму пропагандистському ТБ визнають правду.

Ще б пак, після медичних консультацій у Маріуполі виявили дітей та дорослих з інфекціями. Про це повідомили у Маріупольській міській раді.

Про виникнення захворюваності зокрема холери росіяни повідомили на своєму пропагандистському телебаченні.

До речі, за останні п’ять років у місті не було жодного подібного випадку. Пояснюють це зокрема складною гуманітарною ситуацією в окупованому Маріуполі.

“Влітку завжди спостерігається збільшення інфекційних захворювань. Особливо гострих кишкових інфекцій. Але до війни ми мали повноцінну медичну допомогу та контроль. Зараз у місті відсутні гігієнічні засоби, якісна питна вода. Ще додається відсутність своєчасної, професійної медичної допомоги. В результаті, інфекційні захворювання активно поширюються. Я не виключаю, що вже є випадки захворювання на холеру. Це може призвести до великої кількості летальних випадків серед мирних жителів”, — каже лікар Олександр Лазаренко, який до окупації Маріуполя очолював Поліклініку №3.

Читайте також  "Війна скоро закінчиться, переговорів з РФ не буде": Резніков заінтригував прогнозом про швидку перемогу

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело