Цей день буде на його пам’ятнику: названо дату, коли Путін захоче оголосити про свою перемогу

Найближчі кілька тижнів стануть визначальними у війні Росії проти України, вважає опозиціонер Гарі Каспаров. При цьому він назвав конкретну дату, коли Путін хоче оголосити перемогу над Україною.

Глава Кремля Путін може оголосити “перемогу” у війні 7 жовтня. У цей час диктатор святкуватиме свій день народження. Путін матиме ювілей – 70 років.

Таку думку в інтерв’ю “Обозревателю” висловив російський опозиціонер Гарі Каспаров.

Відомо, що “фюрер” любить ювілеї та різні “визначні” дати. “У Путіна 7 жовтня якраз буде ювілей – 70 років. Думаю, що під цю дату заплановано оголошення перемоги”,– сказав Каспаров.

При цьому Каспаров наголосив, що Москва усвідомлює, що виграти війну не може. Більше того, успіхи, які українські війська мають останні кілька днів, загальмували настання агресорки та викликали паніку в окупантів.

“Думаю, що там заволодів певний здоровий глузд, що виграти війну в тому обсязі, в якому вони планували, не вдається. Отже, потрібно зафіксувати територіальні надбання, окопатися і вести переговори з позиції сили, як вважає Путін”,- пояснив опозиціонер.

За словами Каспарова, найближчими кількома тижнями стануть визначальними, а звільнення Херсона може стати поворотною точкою війни.

Читайте також  Таролог дала прогноз для України на осінь 2022 (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело