Categories: Війна

Це буде довго: Арестович розповів, що Путін готовий воювати на знос

Це буде довго: Арестович розповів, що Путін готовий воювати на знос

В офісі Президента заявили, що основна ставка Росії у війні з Україною не перемога на полі бою, а приведення Заходу в стан, коли він посилено буде підштовхувати до укладення так званого “Мінська-3”.

Росія готова до тривалої війни в Україні. Таку точку зору озвучив радник глави офісу президента України Олексій Арестович в ефірі YouTube-каналу “ФЕЙГІН LIVE”.

За його словами, на 113 добу протистояння українців російській агресії Пунін вже не думає про перемогу на полі бою. Замість цього кремлівська влада намагатиметься вимотати Україну, а також за допомогою тиску західних країн підштовхнути Київ до підписання “Мінська-3”.

“Кремль готовий до тривалої боротьби – на знос. На поки вистачить. І основна ставка у них-не перемога на полі бою, а приведення Заходу в стан, коли він буде посилено підштовхувати нас до “Мінська-3″. Для цього застосовується і тиск на полі бою і ось ця продовольчо-енергетично-міграційна криза, яка в перспективі повинна тиснути на західне соціальне становище, економіку, політику, підняти рівень невдоволення цією війною”, – сказав він.

Крім того, Арестович зазначив, що прямо зараз Росія щосили формує певний наратив: в Кремлі заявляють, що прагнуть до миру з Україною, в той час як на Заході навмисно сіється невдоволення війною.

А ще радник глави офісу президента Олексій Арестович прокоментував несподівану заяву секретаря Радбезу РФ Миколи Патрушева про те, що Росія прагне миру з Україною. За його словами, країна-окупант навмисно зважилася на цю заяву на тлі передачі Україні сучасного озброєння.

“Вони хочуть, щоб, коли журналісти будуть працювати з джерелами з двох сторін, повідомлення виглядало так: “Захід дає Україні зброю, а Росія налаштована на мир”, – зазначив Арестович.

sviti

Recent Posts

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби Міністерство оборони…

2 години ago

“З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби”: кого ТЦК поки не чіпатиме?

"З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби": кого ТЦК…

10 години ago

Скільки коштує ігнорувати військовий обов’язок? Штрафи вже досягають божевільних меж

Скільки коштує ігнорувати військовий обов'язок? Штрафи вже досягають божевільних меж Наступ адміністративної відповідальності можливий з…

10 години ago

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками – карта областей

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками - карта…

14 години ago

В Офісі президента сподіваються на “європейське рішення” стосовно українських чоловіків за кордоном

В Офісі президента сподіваються на "європейське рішення" стосовно українських чоловіків за кордоном Радник керівника ОП…

16 години ago

Стосується всіх, хто виїхав: Подоляк розповів, що на них чекає – буде спільне рішення по всьому ЄС

Стосується всіх, хто виїхав: Подоляк розповів, що на них чекає - буде спільне рішення по…

18 години ago

This website uses cookies.