Розкрито змову: чому Німеччина і Франція не хочуть перемоги України у війні з Путіним

Розкрито змову: чому Німеччина і Франція не хочуть перемоги України у війні з Путіним

Дві країни, як уже не раз зазначалося, ведуть подвійну політику, підігруючи Путіну і годуючи Україну обіцянками.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц постійно обіцяє Україні озброєння, але все ніяк не може забезпечити їх поставку на ділі, а не на словах. Не менш дивну позицію зайняв президент Франції Еммануель Макрон, який любить безрезультатні телефонні розмови з Путіним і просить весь світ, щоб Росію не ображали і не ображали.

Російських публіцист і політолог Андрій Піонтковський переконаний, що як Макрон, так і Шольц не дуже-то і хочуть перемоги України у війні з путінськими окупантами. Він навіть назвав причини такої змови.

“Франція і Німеччина бояться перемоги України і поразки Путіна, тому що перемога України змінить всю структуру міжнародних відносин, структуру безпеки в Європі. Адже після кожної світової війни, давайте називати речі своїми іменами те, що відбувається зараз-це світова війна, нову структуру визначають переможці”, – пояснив Піонтковський.

Політолог вважає, що в цій новій системі Німеччина і Франція втратять свою геополітичну вагу.

“Адже французи безперебійно повторюють “grandeur de la France” – “велич Франції”, цим вони компенсують той факт, що ганебно програли Другу світову війну і втратили статус великої світової держави. А цей штучний “grandeur de la France”, який вони роздмухують, завжди полягає в тому, що вони якось паскудять американцям і заграють з Кремлем”,-сказав експерт.

Президент Франції Еммануель Макрон, не приховуючи, заявляє: “я можу бути посередником, я єдиний посередник, з яким Москва буде розмовляти”.

“Нехай самі і розмовляють. Макрон-посередник, хоч з диктатором посередники вже нікому не потрібні будуть”, – заявив політолог.

Читайте також  Кому потрібно евакуюватися: експерт розповів, куди Путін направив найманців-вагнерівців

За його словами, у німців інтерес, скоріше, економічний і діловий. Тому вони “служать Кремлю за привілейовані економічні відносини і дешевший газ”, а крім того “пристойно збагачуються”.

“Тому ці дві країни і зображують “давайте не будемо загострювати, а раптом Путін використовує ядерну зброю”. І ніхто вже не боїться цих понтів з ядерною зброєю після того, як американці Путіну пояснили, що в цьому випадку Росія отримає нищівну відповідь, яка торкнеться його особисто.

З цим шантажем гопника з пітерського підворіття покінчено. Вони бояться не ядерної бомби Путіна. Франція і Німеччина бояться перемоги України і її нової ролі в міжнародних відносинах, і втрати ними ролі привілейованих європейських повій Кремля”, – сказав Піонтковський.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело