Мало не впав під стіл, вже відкачували: нові подробиці про стан Путіна

Мало не впав під стіл, вже відкачували: нові подробиці про стан Путіна

Прес-секретар російського бункерного президента не дарма заявив, що щорічна “пряма лінія” скасовується.

Днями ми писали, що у Росії скасували найважливішу щорічну “пряму лінію” з Путіним, в ході якої він спілкується з росіянами і журналістами.

Інформацію навіть підтвердив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков. Причини скасування заходу він не назвав, власне, як і термінів, протягом яких ця “пряма лінія” відбудеться.

Відразу ж на наступний день в ЗМІ з’явилася інформація про те, що у російського диктатора різко погіршилося здоров’я.

За інформацією Telegram-каналу “Генерал СЗР”, який нібито веде колишній співробітник Служби військової розвідки Росії (СЗР), на одній з нарад Путіна з генералами йому стало настільки погано, що він мало не впав під стіл, його довелося відкачувати бригаді особистих медиків.

“Ще тиждень тому президент готувався відповісти на питання громадян Росії в кінці червня – початку липня, але лікарі рекомендували йому відмовитися від тривалих публічних виступів найближчим часом. Останнім аргументом на користь відмови від спілкування з народом став інцидент після нещодавньої півторагодинної наради у форматі відеозв’язку з представниками військового блоку, коли вже після наради при спробі встати з-за столу Путін відчув різке нездужання, слабкість і запаморочення. Президенту потрібна була термінова медична допомога.

Формат прямої лінії передбачає знаходження Путіна в “контакті” з громадянами протягом близько 4 годин, але останнім часом президент втомлюється набагато швидше. Можливо, якщо вдасться стабілізувати стан здоров’я Путіна, Пряма лінія відбудеться я серпні. Неміч президента Росії останнім часом вдається приховувати все складніше”, – пише “Генерал СЗР”.

Читайте також  Російський мародер хвалиться матері, як грабував чужий дім: нове перехоплення СБУ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело