У НАТО зробили заяву: Путін зробив помилку. Тепер ніхто не знає, що буде

У НАТО зробили заяву: Путін зробив помилку. Тепер ніхто не знає, що буде

З серйозною заявою виступив генеральний секретар Альянсу Єнс Столтенберг.

Російський бункерний президент Путіна був упевнений, що зможе захопити Київ за пару днів, а вся Україна, як він думав, буде біля його ніг за тиждень.

Однак, Путін навіть не підозрював, яку він робить помилку, вводячи свої каральні війська на територію мирної України.

Як повідомляє Обозреватель, заяву про помилку Путіна зробив генсек НАТО Єнс Столтенберг. За його словами, тепер ніхто не знає, чого можна очікувати далі і у що це все виллється.

“Володимир Путін зробив велику стратегічну помилку. Він планував досягти своїх цілей протягом тижня. Зараз йде 13-й тиждень війни, і російські війська витіснені з Києва, Харкова і з півночі країни”, – сказав Столтенберг.

У той же час він зазначив, що “війни непередбачувані” і подальший розвиток передбачити стає все складніше.

“Ніхто не може з упевненістю сказати, коли і як закінчиться ця війна”, – зазначив генсек НАТО.

Нагадаємо, раніше американський бізнесмен і філантроп, засновник Фонду “Відкрите суспільство” Джордж Сорос заявив, що Путін вже зрозумів, що прорахувався, і буде шукати миру, проте в нинішніх умовах перемир’я з ним неможливо, оскільки “йому не можна вірити”. Сорос підтримав розширення ЄС і зміцнення європейської єдності аж до федералізації, а також припустив, що у китайського лідера Сі Цзіньпіна, через помилку в підтримці Путіна і неефективної політики “нульового ковіда”, що опинилася, на думку Сороса, можуть початися проблеми.

Читайте також  Тату, приходь до мене в рай: боєць ЗСУ забрав із собою батька після свого ж похорону

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело