Путіну залишилося правити лише добу. Захід завдасть потужного удару по Росії

Путіну залишилося правити лише добу. Захід завдасть потужного удару по Росії

Схоже, що президентству російського агресора Путіна приходить повний кінець.

Вже найближчої доби президентство Путіна може занурити всю Росію в глобальну економічну кризу. Його правління увійде в підручники з історії, як найневдаліше.

Вся справа в тому, що протягом доби може вступити в силу нафтове ембарго, узгоджене більшістю країн ЄС.

Як повідомляє УП, про узгодження нафтового ембарго всіма країнами-партнерами заявила віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина.

“Ще 30 днів тому можливе ембарго ЄС на (російські) нафтопродукти виглядало малоймовірним. Зараз ми очікуємо, що це рішення буде прийнято менш ніж через 24 години”, – сказала Ольга Стефанишина.

Нагадаємо, Єврокомісія вважає за необхідне в рамках підготовлюваного шостого пакету санкцій проти РФ заборонити імпорт всієї російської нафти в ЄС.

Водночас, в Угорщині заявили, що не підтримуватимуть шостий пакет санкцій проти Росії від Європейської комісії, якщо країни Європейського Союзу не зроблять виключення з ембарго на постачання російської нафти для країн, які імпортують російську нафту трубопроводами.

Тим часом, стало відомо, що Японія введе ембарго на імпорт російської сирої нафти в рамках рішення G7 протидіяти вторгненню РФ в Україну.

Раніше Японія опиралася введенню цього надзвичайно жорсткого заходу по відношенню до Росії, яка почала повномасштабно знищувати мирну Україну.

Читайте також  “Радіти треба, що мужики…”: Історія навколо “згвалтованої” олігархами на яхті набирає обертів

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело